| OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH MANAGEMENT OFFICE

Lawatan Third 3rd Country TRAINING Programme (TCTP) 2017

25 September 2017, Lawatan dan Kursus ‘Occupational Safety And Health Management For Cambodia, Lao PDR, Myanmar and Vietnam di Bawah “Third Country Training Programme (TCTP)” 2017 ke Pejabat Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan UPM adalah sebahagian daripada program yang dikendalikan oleh Jabatan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Malaysia (DOSH) dengan kerjasama Kementerian Luar Negeri Malaysia (KLN) dan Japan International Agency (JICA) merupakan acara tahunan yang telah berlangsung sejak tahun 2015.

Seramai 25 orang peserta dari negara Cambodia, Lao PDR, Myanmar dan Vietnam telah hadir mengikuti program ini untuk berkongsi ilmu dan maklumat berkenaan pengurusan keselamatan dan kesihatan pekerjaan yang dikendalikan oleh Dr. Mohd Rafee Baharudin, Pengarah PPKKP UPM.

.

SXDdUA6~