HARI KELUARGA KELAB KEBAJIKAN PKKP UPM 2016 | OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH MANAGEMENT OFFICE
» NEWS » HARI KELUARGA KELAB KEBAJIKAN PKKP UPM 2016

HARI KELUARGA KELAB KEBAJIKAN PKKP UPM 2016

Pada 28 Mei 2016 yang lalu Kelab Kebajikan Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan UPM telah menganjurkan Hari Keluarga untuk semua ahli Kelab yang telah diadakan di Taman Tema Wet Word Shah Alam, Selangor. Seramai 50 orang ahli keluarga telah hadir dalam program Hari Keluarga ini. Majlis telah dirasmikan oleh Pengarah, Pejabat Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (PPKKP) yang juga Presiden Kelab Kebajikan PKKP. Hari keluarga ini bertujuan untuk merapatkan silaturahim dalam kalangan ahli Kelab dan Keluarga. Pelbagai aktiviti sukaneka telah dijalankan di samping acara santai yang lain dan berakhir sehingga lewat petang.Pada 28 Mei 2016 yang lalu Kelab Kebajikan Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan UPM telah menganjurkan Hari Keluarga untuk semua ahli Kelab yang telah diadakan di Taman Tema Wet Word Shah Alam, Selangor. Seramai 50 orang ahli keluarga telah hadir dalam program Hari Keluarga ini. Majlis telah dirasmikan oleh Pengarah, Pejabat Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (PPKKP) yang juga Presiden Kelab Kebajikan PKKP. Hari keluarga ini bertujuan untuk merapatkan silaturahim dalam kalangan ahli Kelab dan Keluarga. Pelbagai aktiviti sukaneka telah dijalankan di samping acara santai yang lain dan berakhir sehingga lewat petang.

Date of Input: | Updated: | arizad

SXFBAAg~